Ontwerp Countus basement Ontwerp Countus basement Ontwerp Countus basement Ontwerp Countus basement Ontwerp Countus basement Ontwerp Countus basement Ontwerp Countus basement Ontwerp Countus basement Ontwerp Countus basement

Ontwerp Countus basement

Voor Countus hebben wij een ontwerpvoorstel gemaakt van de kelderruimte. Doel was om deze ruimte dusdanig te ontwerpen zodat er een verbetering van het gebruik alsmede uitsraling ontstond. Idee was om de entree van de kelder te gebruiken als meeting point of social business plek.
Door gebruik te maken van een inliggende wolken visual binnen het plafond alsmede de natuur visual aan de achterwand krijg je een ruimtelijk effect binnen de naastgelegen vergaderruimte. Hierdoor ontstaat een 'niet' kelder gevoel. Dit alles wordt versterkt door de verticale mospanelen.



Opdrachtgever

Countus